Get Adobe Flash player

Naptár


« June 2021 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Látogató számláló

Free Web Counter

Járóbeteg szakellátás

 Szakrendelések Térítési díjszabás

________________________________________________________________________________________________

Tisztelt Betegeink!

Az egészségügy 2020. május 4-től történő újraindításáról szóló miniszteri levél alapján fokozatosan újraindítjuk járóbeteg szakellátásainkat az alábbi rendszabályok betartása mellett:

  1. A koronavírus-betegség átvitel szempontjából alacsonyabb kockázatot jelentő, a beteg egészségügyi állapota szempontjából sürgősebb beavatkozásokat végezzük el.

  1. Az egészségügyi ellátás igénybevétele előtt illetve ellátásokkal kapcsolatos kérdés, kérés esetén mindenképp telefonos egyeztetés és bejelentkezés szükséges a Betegfelvétel telefonszámán: 06-52-592-592.

  1. Érvényben marad, hogy a személyes találkozásokkal járó vizsgálatokat továbbra is korlátozni szükséges, így kérjük, hogy Intézményünket csak előre egyeztetett időpontban keressék fel.

  1. Fontos a pontos előjegyzési idő betartása! Felhívjuk kedves betegeink figyelmét arra, hogy bejelentkezés után, ha a szakrendelésen nem jelenik meg időben, új időpont kérésére kötelezett, mert szigorú betegfogadási rend áll fenn!

  1. Intézményi tartózkodás idején a járványügyi intézkedéseket szigorúan be kell tartani!

  1. Intézményünkben való tartózkodás idején SZÁJMASZK viselése kötelező!

  1. A beteg épületbe való belépéskor kötelező pre-triage, ahol megtörténik lázmérése, higiénés kézfertőtlenítése, a járványügyi kérdőív kitöltése.

  1. Kérjük, hogy az Intézményben valamint az Intézmény előtti várakozás során egymás között 1,5 méter távolságot megtartani szíveskedjenek!

Fentiek értelmében, kérjük Tisztelt Betegeinket, hogy Intézményünket csak a fenn megjelölt rendszabályok betartása mellett látogassák!

Szíves türelmüket, megértésüket köszönjük!

Létavértes, 2020. május 12.

Simonné Varga Csilla sk.

vezérigazgató

________________________________________________________________________________________________

Tisztelt Lakosság!

Az új koronavírus okozta veszélyhelyzet vonatkozásában az alábbiakról tájékoztatjuk:

 

Mint bizonyára értesültek róla a fertőzés terjedésének visszaszorítása érdekében drasztikusan csökkenteni szükséges az orvos-beteg találkozásokat.

Ezzel összefüggésben az Emberi Erőforrás Minisztériumától azt az utasítást kaptuk, hogy „2020.03.16-tól tervezett egészségügyi ellátás csak akkor kerül elvégzésre, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerül sor”.Továbbá a Szakrendelő működése csökkentett óraszámban valósul meg.

Fentiek értelmében kérjük Önöket, hogy amennyiben úgy ítélik meg, hogy  sürgős egészségügyi ellátás igénybevétele szükséges, mindenképp telefonos egyeztetést kezdeményezzenek a 0652/592-592 telefonszámon.

Szíves türelmüket, megértésüket köszönjük!

 

Simonné Varga Csilla sk.

vezérigazgató

 

Széchenyi 2020 infoblokk