Get Adobe Flash player

Partnereink

Rehaker
Létavértes Álmosd Bagamér Esztár
Hajdúbagos Kokad Monostorpályi Pocsaj

OLYMPUS DIGITAL CAMERASimonné Varga Csilla 
vezérigazgató

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt a LÉT.A.MED Létavértesi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó és Szolgáltató Nonprofit Zártkörűen  Működő Részvénytársaság honlapján.

2011. szeptembere a térség lakossága szempontjából jelentős állomásához érkezett, hiszen közel 22.000 itt élő állampolgár életében a XXI. századot méltán megillető egészségügyi intézmény az Érmellék Egészségcentrum – a térség „ékszerdoboza” – megnyitotta a kapuit.

A centrum 8 település – Álmosd, Bagamér, Esztár, Hajdúbagos, Kokad, Létavértes, Monostorpályi, Pocsaj – társulásával jött létre, akik a megvalósításra és az üzemeltetésre 2009. július 2-án alapították meg a LÉT.A.MED Nonprofit Zrt-t. Az intézmény – mely Közép-Európa egyik legkorszerűbb járóbeteg-szakellátó központja – igényes környezetben, a mai legmodernebb technikai felszereltség mellett helybe hozza a térség legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátását.

A kezdeti időszakban heti 200 óra szakorvosi és 120 óra nem szakorvosi óraszámmal már a múlté lehet a megyeszékhelyre történő időigényes, fárasztó, költséges utazás, tömeges várakozás. Az orvosszakmai ellátás és gyógyítás alábbi szakterületein vagyunk jelen: általános belgyógyászat, általános sebészet, általános szülészet-nőgyógyászat, általános csecsemő- és gyermekgyógyászat, általános fül-orr-gégegyógyászat, általános szemészet, általános bőr- és nemibeteg-ellátás, általános neurológia,ortopédia, urológia, reumatológia, pszichiátria, tüdőgyógyászat, általános kardiológia, általános laboratóriumi diagnosztika, általános röntgendiagnosztika, ultrahang-diagnosztika, általános fizioterápia-gyógytorna, gyógytorna, gyógymasszázs.  Továbbá az országban egyedülálló módon intézményünkben nappali kórház is megkezdte működését, ahol kúraszerű járóbeteg ellátás keretében infúziós terápiákra van lehetőség.

Az Érmellék Egészségcentrum 2011. szeptember 5. óta fogadja a kedves gyógyulni vágyókat! Forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

 

                                                                                                              LÉT.A.MED Nonprofit Zrt. vezetősége

Mozdulj Logó

Széchenyi 2020 infoblokk